Самоклеючі фотошпалери-простий спосіб перетворення інтер’єру

Використання фотошпалер стає досить поширеним останнім часом, і для того щоб полегшити процес їх наклеювання, виробники почали випускати абсолютно новий вид – самоклеючі фотошпалери на стіну.

Завдяки простій технології монтажу таких фотошпалер вам не доведеться витрачати на цей процес надто багато часу і грошових коштів, оскільки у вас не буде необхідності купувати клей і допоміжні матеріали.

Клеїти такі фотошпалери дуже легко, і з цим завданням здатні впоратися навіть ті, хто раніше не мав подібного досвіду.

Позитивні властивості

Переваги використання фотошпалер, які не потребують нанесення клею, проявляються в наступних особливостях:

  • по-перше, фотошпалери такого типу мають додатковий захисний шар, завдяки чому спокійно витримують будь-які пошкодження;
     
  • по-друге, такий спосіб прикраси стін вважається досить міцним і щільним, але при цьому відмінно тримається на поверхні. До речі, такі фотошпалери можна клеїти на абсолютно будь-яку поверхню;
     
  • по-третє, зображений на фотошпалерах малюнок не вицвітає і не вигорає під впливом сонячних променів, тому Ви можете бути впевнені, що ваші фотошпалери прослужать вам довгий час;
     
  • ще одна особливість-це стійкість до вологи і можливість швидкого і безпроблемного очищення.

При всьому достатку позитивних характеристик вартість таких фотошпалер практично не відрізняється від стандартних варіантів. Вони підходять для використання в приміщеннях з різними умовами і навіть витримують надмірно високі або низькі температури. Саме тому фотошпалери такого типу вже давно завоювали прихильність споживачів.

Пам’ятайте! Ваші фотошпалери прослужать вам довгий час тільки в тому випадку, якщо при їх наклейці і експлуатації ви будете дотримуватися вимог, зазначені в інструкції.

Ну і, звичайно ж, легкість поклейки і широкий вибір зображень теж можна віднести до одних з найбільш істотних переваг використання таких фотошпалер. Як правило, вони виготовляються на вініловій основі, а тому досить часто клеяться не тільки в житлових кімнатах, але і в передпокої, на кухні, у ванній та інших приміщеннях зі специфічними умовами.

Ще одна перевага: якщо ваш малюнок вам набридне, якщо ви будете змушені робити перепланування приміщення, демонтаж фотошпалер не зажадає значних зусиль. А на поверхні не залишиться слідів і подряпин, тому ви відразу ж зможете приступити до поклейки іншого зображення або нових шпалер.

Досить часто фотошпалери такого типу клеяться на скляні дверцята від меблів. Такий спосіб вважається одним з найбільш вдалих при декоруванні шаф, стелажів і поличок. ДО РЕЧІ, малюнок можна наклеїти і на дерев’яні меблі або МДФ: головне – правильно підібрати відтінок.

Оригінально такі фотошпалери будуть виглядати на кухні: їх можна наклеїти як на стіні, так і на панелі між стільницями і верхніми шафками.

За допомогою вертикальних самоклеючих полотен можна прикрасити двері або нішу в стіні.

Крім того, багато виробників випускають аналоги невеликих фотошпалер на вініловій основі – так звані вінілові наклейки, які можна наклеїти в будь-якій частині стіни, а також на меблі і навіть на холодильник.

Завдяки простоті використання і великій різноманітності форм, фактур і малюнків фотошпалери з самоклеющейся основою прекрасно впишуться в будь-який інтер’єр, і вам не доведеться витрачати багато часу на пошук відповідних зображень або відтінків.

Досить буде придбати вподобаний малюнок і наклеїти його в потрібній частині кімнати. Ця процедура займе короткий час. Так що в цей же день ви зможете милуватися оригінальною картинкою і насолоджуватися новою атмосферою, яку обраний малюнок відтворить у вашому домі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *