Позитивні характеристики фотошпалер: відгуки споживачів

Велика кількість коментарів про властивості фотошпалер говорить про те, що такий спосіб все частіше і частіше використовується для прикраси стін та інших поверхонь. Давайте ж з’ясуємо, яке враження справив такий матеріал на тих, хто вже встиг випробувати фотошпалери на практиці.

Вибираючи фотошпалери для декорування кімнати, кожен зі споживачів відштовхується від власних уподобань і певного набору характеристик, яким вони повинні відповідати.

Хтось орієнтується на якість товару, для кого-то важливий малюнок, а деякі споживачі намагаються вибирати тільки екологічно чисті матеріали для стін. Проте, ознайомившись з відгуками про фотошпалери на стіну, можна помітити, що всіх споживачів об’єднує одна спільна риса – прагнення підкреслити особливість власного інтер’єру. І фотошпалери відмінно справляються з цим завданням.

Сергій, Єкатеринбург: я вибрав фотошпалери швидше не через якість, а через здатність малюнка створювати незвичайну атмосферу. Я дуже багато працюю, відпустка трапляється рідко, а за цілий день дуже втомлюєшся. І після приходу додому я завжди думав про те, як же нудно влаштована моя вітальня, немає нічого такого, що дійсно могло б розслабити. Ідея покупки фотошпалер прийшла мені в голову після того, як я помітив оригінальну картинку в одному з офісів. І я подумав: А чому б і ні?

Зробити море прямо у себе вдома-такий малюнок якнайкраще вирішить проблему і з інтер’єром, і з моїм настроєм. Варіантів на морську тематику дуже багато, так що я недовго вибирав варіант, який підійшов би під стиль моєї кімнати.

Оскільки клеїти фотошпалери у мене не було часу, запросив фахівців: вони зробили це дуже швидко і якісно, і коли я прийшов з роботи, то здивувався, наскільки змінилася моя вітальня. Тепер, приходячи додому, я поринаю в іншу атмосферу, і вже не так важко чекати відпустки. Фотошпалери на морську тематику прекрасно передають стан свіжості і тиші, відмінно розслаблюють і піднімають настрій. Це просто диво! Раджу всім.

Євгенія, Кіров: а ми з сестрою ділимо одну кімнату на двох, тому постало питання з приводу поділу простору. Пробували поставити шафу-але він займає занадто багато місця. Батьки запропонували поставити тонку перегородку, а з обох сторін наклеїти фотошпалери на наш смак. Сестра вибрала малюнок з пейзажем, я – з трояндами. Вийшло дуже красиво: по-перше, нам не довелося сперечатися з приводу того, який малюнок буде краще, по-друге, така композиція відмінно вписалася в інтер’єр.

Ще нам дуже сподобалася глянцева поверхня фотошпалер: вони виглядають оригінально навіть вечорами, коли вимикається світло, і кімнату висвітлюють тільки приліжкові світильники. Загалом, ідея-супер!

Якщо раптом буде перепланування, або нам просто набридне малюнок, можна легко поміняти ці фотошпалери на інші. Цікавіше варіанту, якщо чесно, ще не бачила. Ми з сестрою задоволені на всі 100 відсотків.

Залежно від особливостей приміщення, в якому клеяться фотошпалери, споживачі вибирають варіанти на флізеліновій, паперовій і вініловій основі.

Всі відгуки про фотошпалерах свідчать про те, що такий спосіб прикраси стіни є багатофункціональним, оскільки виконує не тільки естетичну, але і практичну функцію.

Тому в процесі вибору фотошпалер для свого інтер’єру ви можете не переживати про те, що з часом вони зіпсуються, втратять свій зовнішній вигляд або негативно вплинуть на стан здоров’я вашої родини. Завдяки своїм позитивним властивостям, а також прийнятною ціною фотошпалери вже встигли завоювати довіру на ринку і все частіше використовуються для прикраси самих різних кімнат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *