Найпопулярніші розміри фотошпалер на стіну

Якщо ви хочете щодня перебувати в хорошому настрої і отримувати задоволення від споглядання надзвичайно красивих морських берегів, стрімких скель, білосніжних гір і струмуючих водоспадів, милуватися граціозними тваринами, екзотичними рослинами і навіть піщаними пляжами Середземномор’я, зовсім не обов’язково їхати в далекі краї.

Все набагато простіше: придбайте фотошпалери у вітальню, і кожен день ви зможете милуватися реалістичними картинами, портретами, букетами і будь-якими іншими тематичними зображеннями в натуральну величину.

Термін експлуатації цієї краси-8-10 років. Такими фото і малюнками можна прикрасити будь-яку кімнату квартири, офісу, кафе. Найчастіше дизайнери фотошпалерами прикрашають не тільки стіни, але ще стелі, двері, предмети меблів; крім того, існують і такі, якими покривають підлогу.

Голос минулого, або фотошпалери ХХ століття

За останні роки шпалери з нанесеним на полотна реалістичним малюнком стали набирати небувалу популярність. Пройшли радянські часи, коли з – під прилавка можна було купити небувале дефіцитне нововведення – «фотошпалери». У той час це були шпалери, виготовлені з невисокої якості паперу з використанням бляклих і неяскравих фарб.

Зображення на фотошпалерах хоч і вражало невибагливих громадян своєю красою, але вже через пару років картинка мала звичай вигоряти, і замість красивого і яскравого малюнка на стіні висів шматок паперу з згаслими фарбами.

Варіанти сучасних полотен

На сьогоднішній момент Сучасні фотошпалери-це продукт, створений завдяки високим технологіям повнокольорового і цифрового друку. Вони мають чітку реалістичну графіку і яскраву гаму кольорів, які з часом не вигоряють, залишаючись такими ж барвистими і соковитими, як і в момент їх покупки і поклейки на стіну.

Під час виготовлення фотошпалер використовується особлива технологія, при якій ретельно пропечатується кожен піксель, і міліметр за міліметром зберігається чіткість і яскравість малюнка.

Існує кілька видів друку: Еко-сольвент, латекс і УФ-друк.

Найякісніша продукція виконується уф-друком і латексом на флізелінових або вінілових шпалерах. Еко-сольвентним чорнилом друкують паперові фотошпалери.

Яким має бути дозвіл файлу для друку?

Перед відвідуванням фірми, яка займається друком зображень на фотошпалерах, варто визначитися з дозволом картинки. Вона повинна бути придатною для відтворення її на полотні.

Найпоширеніша думка – всі зображення можна розтягнути до певного розміру – в реальності помилково: розтягнути можна, але якість буде безповоротно втрачено, і такий зразок наклеювати немає сенсу.

Давайте визначимося, що відбувається, якщо змінити розмір картинки: будь-яке зображення складається з пікселів, яке можна зіставити з однією-єдиною точкою на екрані монітора. Для того щоб розтягнути зображення до потрібного розміру потрібно створити з двох знаходяться поруч пікселів ще один, третій. Створити його можна з квітів, які переважають на знаходяться поруч пікселях.

Чим менше картинка, тим більше потрібно створити штучних пікселів, проте це неминуче знизить якість зображення.

Будь-яке зображення вимірюється в пікселях, і цей параметр називається дозволом. Чим більше пікселів, тим якісніше будуть фотошпалери. Тому якщо підбирати картинку дозволом для фотошпалер 1368х768, то за якістю вона буде гірше, ніж дозвіл для фотошпалер 1600 на 900.

Порада: якщо вибираєте з фотографій декількох дозволів, краще зупинитися на тій, яка має більшу роздільну здатність.

Таким чином, фотошпалери 1920 на 1080 будуть більш якісними і чіткими, ніж фотошпалери 1366х768. Якщо ж вибирати між розміром фотошпалер 1280х1024 і дозволом картинки майбутніх фотошпалер 1920х1080, варто звернути увагу на останній варіант.

Зважтеся, нарешті, використовувати фотошпалери для декорування своєї кімнати і ви – втілите свої найсміливіші мрії і оформите свій інтер’єр з любов’ю і на свій смак.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *