Фотошпалери в інтер’єрі спальні

Спальня-місце сну і відпочинку. Її інтер’єр повинен розташовувати до спокою і релаксу. Вважається, що інтер’єр спальні повинен бути оформлений неодмінно в пастельних тонах, що не дратують людське око. В цілому, це твердження вірне, адже в кислотно-помаранчевій або зеленій кімнаті заснути буде проблематично. З іншого боку, ця думка не враховує індивідуальних особливостей людини, його характеру. Що, якщо скажемо, ви любите червоний колір або яскраво фіолетовий? Відмовитися від його використання? Зовсім ні.Найкращий компроміс-створення акцентної стіни в спальні за допомогою фотошпалер.

фотошпалери

Вибір сюжету фотошпалер в спальню.

Сюжет фотошпалер в спальні повинен гармоніювати із загальною стилістикою. Наприклад, якщо спальня оформлена в стилі кантрі або прованс, яскраві абстракції або тематика космосу на стінах будуть вкрай недоречні. Зверніть увагу на природні пейзажі, ніжні квіти, лавандові поля і середземноморські пейзажі. Такий інтер’єр повинен бути світлим і повітряним. Якщо ви любите Художнє мистецтво, то вам підійдуть арт-шпалери в різних техніках. Вибравши при цьому текстуру” живопис “або” полотно”, відчуття рукотворного малюнка посилиться і буде виглядати на вашій стіні як справжня картина.

Любителям флори, натурам за природою мрійливим, ми пропонуємо оформити стіну в спальні фотошпалерами з квітами. До слова, тематика квітів дозволить вашій спальні заграти новими фарбами і додасть кімнаті потрібну нотку в залежності від сюжету. Хочете акцент розкоші-беріть орхідеї.

фотошпалери

Потрібна романтична атмосфера-підійдуть білі тюльпани. Бажаєте яскравих акцентів-з цією роллю впораються маки. Особливо добре в інтер’єрі спальні виглядають пейзажі з рослинами і природою. Вони наповнюють кімнату світлом, теплом і ніжністю. У такій кімнаті здається, що ось-ось подує легкий вітерець, заколишеться листя і перенесе вас на лоно природи, де все дихає життям і світлом.

Вибір фотошпалер в спальню залежить від того, яку дизайнерську задачу він буде вирішувати: допомагати вам розслаблятися і засипати, в мріях про далекі планети, радувати вранці, налаштовуючи вас на позитивний лад або ж занурювати в роздуми для того, щоб ви могли привести свої думки в порядок. Наша колекція зображень постійно поповнюється, ми робимо все, для того, щоб кожен знайшов “свої” фотошпалери під стать вашому інтер’єру і характеру. Вибір картинки для стіни спальні буде цікавою творчою завданням, з якою ви успішно впораєтеся і по праву зможете називати себе дизайнером свого власного інтер’єру.