Фотошпалери “Тюльпани”: весняна ніжність в інтер’єрі

Багатство флори широко використовується дизайнерами при оформленні інтер’єрів – як в приватних будинках, так і офісних приміщеннях. Серед фотошпалер з природними мотивами найпопулярнішими залишаються квіткові сюжети.

Дизайнери та замовники фотошпалер з квітами нерідко віддають перевагу традиційним трояндам, ромашкам або польовим квітам – тюльпани.

Тюльпани-це одні з перших квітів, які доводять, що весна вступила в свої права. Вони здатні зачарувати своєю ніжністю і яскравими фарбами, тому фотошпалери із зображенням тюльпанів – виграшний варіант для оформлення приміщення.

Якщо правильно підібрати фотошпалери під інтер’єр, не знадобиться декор у вигляді живих квітів, тим більше що зображення тюльпанів на стінах, вибрані в тон меблів і аксесуарів кімнати, створять ілюзію величезного квітника, що знаходиться у вашій квартирі.

Зелені тюльпани

Незважаючи на велику кількість відтінків комбінацій в зображенні тюльпанів, чільним в палітрі є зелений. Цей колір дозволяє розслабитися і має заспокійливий ефект.

Зачаровують погляд переходи від ніжного салатового до глибокого і насиченого темно-зеленого кольору – це прекрасна стартова площадка для створення стильного і незвичайного домашнього інтер’єру.

Зелений колір володіє одним приємним перевагою в порівнянні з іншими квітами – він вміє гасити конфлікти, так як володіє антистресовим ефектом.

Тому фотошпалери із зображенням зелених тюльпанів можна клеїти в будь-якому приміщенні, в тому числі і на кухні, і в дитячій кімнаті.

Якщо вірити науці фен-шуй, зелений колір символізує життя, красу, умиротворення, обіцяє велике потомство. Тому якщо сімейна пара прагне отримати дітей, то фотошпалери з зеленими тюльпанами в інтер’єрі спальної кімнати будуть мимоволі сприяти цьому.

Так як зелений колір несе в собі заспокоєння, то він сприяє нормалізації людської психіки. Фотопанно з домінуючим зеленим кольором буде доцільно наклеїти в кімнаті дитини підліткового віку: чим не спосіб подбати про душевну рівновагу підростаючого сина або дочки і посприяти вирівнюванню його психічного стану?

Зонування кімнати за допомогою фотопанно

Фотошпалери з величезними тюльпанами на стіні будуть вигідно і вдало зонувати простір, що дуже доречно в квартирах, де об’єднані кухня і вітальня. Тому такі фотопанно з легкістю можуть вирішити проблему невдалої планування в квартирі.

Важливо: не всі зображення тюльпанів на фотошпалерах будуть доречні: кожне приміщення потребує особливого підходу до оформлення інтер’єру з урахуванням зображеного на ньому малюнка.

У кімнаті з невеликими стелями можна використовувати зображення тюльпанів на висоту всієї стіни: так можна візуально зробити стелю вище.

Панорамні поля тюльпанів з ефектом перспективи, наприклад, на задньому плані (лінія горизонту або пливуть хмари) дозволять візуально збільшити простір кімнати, що буде доречно для невеликих приміщень.

Різноманіття вибору фотошпалер із зображенням тюльпанів вражає. Вони захоплюють своїм благородством, ніжністю, яскравими і соковитими фарбами. Якщо ви бажаєте привнести в свою квартиру нотки весняного тепла і радості, досить прикрасити стіну фотошпалерами із зображеними на них красивими тюльпанами.

Споглядаючи їх на своїй стіні, ви зможете подумки наблизити прихід довгоочікуваної весни і уявити собі запах розпускаються весняних квітів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *