Бамбук на фотошпалерах: додайте інтер’єру екзотики!

Прості, але в той же час незвичайні і елегантні бамбукові сюжети на фотошпалерах вже завоювали прихильність багатьох поціновувачів природи і шанувальників еко-стилю в сучасному дизайні житлових приміщень завдяки своїм яскравим, теплим і життєрадісним відтінкам і фарбам.

Такі фотошпалери природи підкреслять красу будь-якого інтер’єру і стануть головною прикрасою вашої кімнати.

Не у всіх є можливість побувати в екзотичних місцях, а ось наклеїти тематичні фотошпалери в своїй кімнаті може практично кожен.

Особливою енергією, свіжістю і насиченістю відтінків володіють фотошпалери з бамбуком, які здатні передати всі тонкощі екзотичного світу.

Завдяки використанню різних ефектів при поданні малюнка на фотошпалерах виробники не тільки забезпечують передачу особливої атмосфери східних і африканських країн, але і дають нам можливість підкреслити красу і незвичайність дизайну домашнього інтер’єру.

Позитивні властивості і переваги

Величезна кількість споживачів зупинили свій вибір саме на такому варіанті прикраси стін. Ті, хто вже встиг наклеїти бамбукові фотошпалери у себе вдома, відзначили наступні переваги їх використання:

  • по-перше, практично всі фотошпалери з такою тематикою мають яскраві і насичені відтінки, завдяки чому навіть самий нудний інтер’єр наповниться світлом і теплими фарбами;
  • за рахунок того, що бамбук, як правило, зображується в променях сонячного світла, зовсім необов’язково задіяти додаткове освітлення для створення потрібного ефекту. Навіть в темних приміщеннях зображення бамбука будуть надавати яскравість і світло вашому інтер’єру;
  • досить часто бамбукові зображення клеяться на поверхню стін в невеликих кімнатах: за рахунок вертикально розташованих бамбукових рослин створюється ефект візуального підняття стель, і ваша кімната здається набагато просторіше, ніж є насправді.

Порада: для того щоб забезпечити візуалізацію і збільшення вільного простору, можна пошукати зображення з бамбуками в перспективі, коли крізь бамбукові Гаї простягається невелика стежка, що веде вдалину. Завдяки реалістичності такі фотошпалери будуть візуально розширювати вашу кімнату.

Зверніть увагу на те, що подібні зображення припадуть до душі не тільки любителем естетичних властивостей фотошпалер, але і тим, хто цінує якісні характеристики матеріалів.

Якісні фотошпалери від відомих виробників легко клеяться і знімаються з поверхні, спокійно реагують на вологу і сонячне світло, а в разі появи плям і інших забруднень вам не доведеться витрачати багато зусиль для очищення поверхні.

В якості ще одного переваги використання таких фотошпалер для декорування простору можна назвати їх універсальність. Незважаючи на обмеженість тематики, такі зображення знайдуть своє застосування в кожній кімнаті вашого будинку незалежно від того, в якому стилі вона оформлена.

Увага! Фотошпалери із зображенням бамбука гармонійніше всього виглядають в східних інтер’єрах, а також в кімнатах, оформлених в сучасних стильових напрямках, таких як модерн або мінімалізм.

Універсальність і велика різноманітність відтінків зображень, а також корисні якісні характеристики сприяють високому попиту на фотошпалери з такою тематикою, що пояснюється відносно невисокою вартістю в порівнянні з іншими сюжетами і матеріалами для декорування стін.

Але пам’ятайте, що вибирати малюнок без попереднього планування дизайну кімнати з фотошпалерами в якості яскравого декору небажано, оскільки при неправильному поєднанні кольорів в інтер’єрі такі фотошпалери будуть здаватися зайвими.

Бамбукові фотошпалери уособлюють природну красу, але в той же час відрізняються своєю строгістю і лаконічністю, тому такі картинки знайдуть своє застосування в будь-якій функціональній зоні вашого будинку.

Завдяки яскравим і насиченим відтінкам зеленого, його соковитим фарбам в інтер’єрі кімнати завжди буде підтримуватися атмосфера літнього тепла, ранкової свіжості і сонячного світла, що робить фотошпалери із зображенням бамбука настільки популярними серед любителів літа і екзотики.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *