Різноманіття тваринного світу на тематичних фотошпалерах в інтер’єрі

Наше життя неможливо уявити без постійних супутників-тварин, а в інтер’єрі такі сюжети стали особливим трендом.

Фотошпалери тварини здатні оживити нудну обстановку, наповнити інтер’єр яскравими фарбами і підкреслити особливості стильового напрямку. А при правильному виборі зображення ви не тільки прикрасите інтер’єр, але і забезпечите постійний заряд енергії і гарного настрою.

Тварина в будинку завжди було символом комфорту і тепла, але не у всіх є можливість приділяти достатньо часу своїм улюбленцям. А якщо ви любите дику природу, то насолоджуватися спілкуванням з улюбленими тваринами буде ще складніше. Але це не заважає нікому з вас підкреслити особливість домашнього інтер’єру за допомогою відповідних тематичних фотошпалер.

Поклейкою фотошпалер і зображенням тварин на стіну Ви забезпечите затишну обстановку і наповніть кімнату живою енергією. А завдяки широкій різноманітності сюжетів і відтінків такі барвисті і динамічні полотна перетворять навіть самий нудний і похмурий інтер’єр, наповнивши кімнату яскравими і світлими відтінками.

Безсумнівно, Сучасні фотошпалери цінуються своєю естетичною функцією, проте любителі якісних матеріалів також знайдуть в них ряд корисних властивостей. Наприклад, в залежності від основи фотошпалери можуть забезпечувати циркуляцію повітря, володіти армуючими властивостями і перешкоджати проникненню вологи.

Завдяки специфічним характеристикам і високій якості зображень фотошпалери на тематику різноманітної фауни можна наклеїти в абсолютно будь-якому приміщенні.

Особливості вибору зображень з фауною

Одним з істотних переваг використання таких фотошпалер можна вважати оригінальність малюнка. Завдяки широкому асортименту, пропонованому безліччю виробників, і можливості замовлення фотошпалер ви завжди зможете створити унікальний інтер’єр, не схожий на інші.

Увага! Особливий ефект можуть забезпечити 3-D фотошпалери з тваринами, що сприяють реалістичному сприйняттю малюнка.

Вибираючи відповідне зображення, необхідно враховувати особливості Вашого приміщення. Залежно від колірної гами фотошпалери можуть надавати різний ефект на сприйняття розмірів кімнати.

ДО РЕЧІ, зображення диких тварин і сафарі на фотошпалерах можна використовувати навіть в невеликих приміщеннях, оскільки світлі відтінки не будуть створювати тісну обстановку.

Дивіться відео-урок, де представлені варіанти з фотошпалерами в стилі сафарі, вдало обіграні в аксесуарах, меблів і текстилі при створенні кімнат в сафарі-стилі:

А ось фотошпалери ведмедів в темному лісі в кімнатах з обмеженими розмірами, навпаки, будуть тиснути на зір і створювати дискомфорт. Такий ефект забезпечується за рахунок тьмяних відтінків і великої кількості дрібних деталей на зображенні.

Важливу роль в сприйнятті малюнка грає освітлення. При виборі фотошпалер орієнтуйтеся на кількість світла у вашій кімнаті.

Для того щоб зображення не здавалося зайвим у вашій кімнаті, воно повинно бути досить освітлено. Саме тому фахівці рекомендують розміщувати фотошпалери недалеко від вікон або поблизу джерел штучного світла.

Не забувайте про те, що будь-який малюнок повинен гармонійно вписуватися в стиль вашої кімнати. І якщо для таких стилів, як модерн, мінімалізм або класика, підійдуть практично всі сюжети з тваринами, то стилі з більш конкретними характеристиками вимагають ретельного вибору відповідного малюнка. Наприклад, для кімнати, оформленої в стилі прованс або кантрі, можна підібрати фотошпалери, що зображують коней, собак, кішок та інших тварин, яких зміг приручити людина.

Порада: вибираючи малюнки тварин на стіну, враховуйте, що невелика кількість деталей не завжди вважається перевагою. При поклейці таких фотошпалер зображення може спотворитися, а всі недоліки з’єднання малюнка будуть кидатися в очі. Якщо ви бажаєте уникнути цієї проблеми, вибирайте цілісні, тобто безшовні фотошпалери.

Фотошпалери з домашніми і дикими тваринами можна використовувати не тільки в якості настінного покриття, але і у вигляді оригінальної картини, яку буде дуже просто зробити своїми руками. Завдяки невеликим розмірам ви зможете повісити такий шедевр в будь-якій частині кімнати.

Поширені сюжети

Незважаючи на те, що на сьогоднішній момент існує величезна кількість виробників якісних фотошпалер, не всі вони можуть запропонувати колекції із зображеннями тварин. Найбільшою популярністю користуються тематичні фотошпалери national geographic від німецького виробника Komar. Вони відрізняються не тільки високою якістю зображення і матеріалів, але і прийнятною вартістю, тому підійдуть практично кожному.

Для того щоб вам було простіше орієнтуватися у виборі відповідного малюнка, представляємо вам найпоширеніші сюжети на тематику фауни:

    • дикі звірі на фотошпалерах занурять вас в незвичайну атмосферу, характерну для далеких країн і природних пейзажів. За допомогою такого малюнка будь-яка кімната буде сприйматися по-новому, а інтер’єр стане ще більш оригінальним і цікавим.Така категорія зображень включає фотошпалери зебр, ведмедів, оленів, вовків та інших тварин. Для тих, хто бажає оформити інтер’єр в чорно-білих тонах, підійдуть фотошпалери білих ведмедів або чорних пантер;

    • домашні тварини уособлюють затишок, а тому не існує кімнат, в яких використання таких фотошпалер зіпсувало б всю обстановку. Зображення кішок або собак є стандартними прикладами цієї категорії, А ті, хто бажає підкреслити свободу і неприборканість приручених тварин, можуть пошукати фотошпалери коня на стіну;

  • екзотичні тварини зроблять вашу кімнату незвичайною і яскравою, наповнивши її світлом і веселими фарбами. Причому такі малюнки можна наклеїти в кімнаті з будь-якою кольоровою гамою, оскільки подібні сюжети здатні гармонійно поєднуватися з усіма відтінками. До цієї категорії можна віднести фотошпалери з пандою, лемуром, хамелеоном, мавпами і багатьма іншими тваринами;
  • ще один поширений варіант-це фотошпалери птахів. Такі сюжети можуть бути оформлені в спокійних і нейтральних тонах, а можуть включати дивно яскраві відтінки. Наприклад, фотошпалери з павичем будуть уособлювати все різноманіття природного світу.

Порада: для того щоб гармонійно вписати зображення в інтер’єр, орієнтуйтеся на колірну гамму приміщення. Бажано не використовувати надмірну кількість яскравих відтінків, але нехтувати ними теж не варто. Наприклад, при виборі чорно-білих фотошпалер із зображеннями тварин можна в яскравих тонах оформити декоративні подушки, фіранки та аксесуари в кімнаті.

Якщо ви вже зважилися наклеїти такі фотошпалери в своїй кімнаті, але не знаєте, на якому сюжеті зупинитися – подумайте, який ефект повинен виробляти обраний малюнок.

Ретельно спланувавши особливості декорування простору, ви зможете підібрати відповідні фотошпалери без найменших зусиль і витрат часу, а оригінальні сюжети порадують не тільки вас, але також ваших близьких і гостей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *