Шпалери під цеглу в інтер’єрі про дизайн інтер’єру квартир, будинків, котеджів

Необроблена бетонна або цегляна стіна — це яскравий елемент стилю лофт, проте в умовах сучасних квартир зводити її не завжди зручно і можливо. Набагато дешевше, простіше і швидше придбати шпалери під цеглу – інтернет-магазин Domfotooboev з радістю допоможе вам купити продукцію високої якості для виразного дизайну.

Різноманітність колірних і текстурних варіацій

✓Пропоновані на ринку фактурні полотна з флізеліну і вінілу створюють відчуття справжньої цегляної стіни.

Їх тиснення дає відчути обсяг, імітує всі нерівності і тріщини облицювального матеріалу. Шорсткий зовнішній шар робить цегляні сюжети більш реалістичними.

Рулони під фарбування — ще один хороший варіант з текстурою каменю. Але найбільш популярним способом створити запам’ятововану і ефектну атмосферу в будинку є імітація за допомогою фотошпалер під цеглу. Причому можна вибрати вироби з повною ілюзорною достовірністю покриття і зі своєрідною театральністю.

фотошпалери

Виробники настінних покриттів пропонують різні кольори: червоний, сірий, жовтий, білий, чорний і т. д. Вибираючи шпалери під цеглу в інтер’єрі, важливо орієнтуватися на загальну стилістику і колірну гамму меблів. До того ж в тісних просторах рекомендується вибирати покриття світлих тонів; темні варіанти підійдуть для просторих будинків і квартир.

Як правильно використовувати шпалери під цеглу в інтер’єрі

Цегляна кладка-характерний елемент кантрі. Комбінація подібних настінних покриттів з текстилем і деревом створить теплу і ні з чим не порівнянну атмосферу села. Готичний стиль, що звертається до монастирів і суворих замків, також використовує необроблені поверхні. Підібрати оптимальні відтінки і форми можна і для інших стилістичних рішень: лофт, класики, хай-тека, модерну, Провансу. Сучасна вітальня виграє від яскравого контрасту об’ємної м’яких меблів в поєднанні з шпалерами під цеглу в інтер’єрі.

фотошпалери під цеглу

Використання імітують будівельний матеріал полотен актуально практично у всіх кімнатах житлового простору: в прихожих, коридорах, на кухнях, балконах і навіть в санвузлах. З їх допомогою можливо успішне і виразне зонування приміщення – для цього достатньо обклеїти такими рулонами тільки одну стіну, зробивши її головною.

Незвичайні прийоми і підходи

Завдяки шпалерам під цеглу в інтер’єрі можна створити дивовижні і незвичайні композиції. Наприклад, продовживши кладку за рахунок застосування декоративного будматеріалу на перегородках, ви досягнете ефекту, при якому вся стінова поверхня буде сприйматися цілісно і реалістично.

шпалери під цеглу

Оформляти такими рулонами можна не тільки стіни, але і дверні прорізи, віконні рами, арки, зони в районі балкона і лоджії. Найчастіше в оздобленні приміщення можливе поєднання відразу кілька методик використання ефектних полотен.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *