Фотошпалери “півонії”: колоритні квіткові композиції в інтер’єрі

На сьогоднішній день дуже важко когось здивувати поклейкою фотошпалер в кімнатах, так як цей метод прикраси стін відомий ще з радянських часів. Але ось самі фотопанно дивують своїм реалістичним і яскравим зображенням, а також якістю полотна, на якому вони виготовлені.

Ще десятки років тому вони виготовлялися виключно на папері, а в сьогоднішній час, фотопанно відрізняється різноманітністю основ: паперова, вінілова, флізелінова – вибір дуже великий. У сучасному дизайні фотошпалери – це щось середнє між звичними шпалерами і художньою картиною.

Сучасні фотошпалери з квітами можуть оживити інтер’єр будь-якого приміщення, візуально розширити простір або зменшити його, зробити кімнату світліше або темніше. Дуже важко уявити будь-якої ще досить простий і економний метод прикраси кімнат.

Виробники випускають величезний сюжетний вибір фотошпалер: пейзажі, натюрморти, архітектура, але найпопулярнішими були і залишаються квіткові композиції. Тематика квітів на фотошпалерах здатна вразити яскравими фарбами і різноманітністю форм: ефектні голландські троянди, ніжні гілочки сакури, милі ромашки і гордовиті лілії. Особливе ж місце серед цих красот займають півонії.

Мало хто знає, що півонія в стародавній китайській філософії був уособленням жіночої краси і юнацької закоханості. “Улюбленець грецьких богів” – і до цього дня садівники називають Так Цей красивий квітка. У стародавні часи імператорські наложниці використовували півонія для залучення уваги свого пана, для цього в їх кімнатах завжди були присутні вази з цими квітами.

Якщо звернутися до вчення фен-шуй, то півонія – один з найголовніших квітів серед всієї квіткової флори. Як би не були красиві троянди, орхідеї або лілії, але саме півонія уособлює силу сонця, любові, світла і сексуальності.

Фотошпалери півонії в інтер’єрі дуже часто використовують для оформлення кімнат в східному стилі, так як ця квітка символізує фортецю сімейного вогнища і щиру любов. Фахівці з фен-шуй частенько пропонують фотошпалери з півонією використовувати в декоруванні спалень або кухонь, адже саме в цих кімнатах подружжя проводять разом більшу частину вільного часу.

Півонії дуже часто порівнюють з красунею-трояндою. Великі яскраві бутони дійсно дуже схожі на кілька сортів: чайної, китайської та голландської. У деяких країнах ця квітка називають “китайської трояндою”. Тому не дивно, що велика частина людей бажає півоніями милуватися саме в своїй спальні. Любителі квітів по достоїнству оцінять яскравість великих бутонів і відсутність гострих шипів.

Фотошпалери півонії на стіну в графічному стилі змушують працювати уяву і розвивають фантазію. Ненав’язливий і невибагливий, витончений і елегантний, такий малюнок додасть одухотвореності і підкреслить індивідуальність будь-якого інтер’єру.

Чорно-біла картина з декількох ліній дуже красива і набагато більш цікава в сприйнятті, ніж яскраві і помітні кольорові плями.

Зображення півонії на стіні створить спокійну і розмірену атмосферу в приміщенні, принесе удачу і благополуччя.

Якщо ж ви хочете наповнити своє життя фарбами пристрасності або залучити любов, застосуєте в створенні інтер’єру цей, нехай і трохи пихатий, але такий прекрасна квітка. Він подарує свіжість і оригінальність навіть самому пересічному оформленню інтер’єру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *