Фотошпалери “Карта світу”: стильні географічні сюжети

Фотошпалери з’явилися в середині 90-х років. Полотна дуже швидко увійшли в моду, хоча так само швидко про них забули, тому що вони були схильні до механічних пошкоджень і вигоряли на сонці, але кілька років тому дизайнери знову згадали про них.

Фотополотна сьогоднішнього дня відрізняються від своїх попередників високим ступенем стійкості до механічних пошкоджень, вони не схильні до вигорання, а вода і бруд їм і зовсім не страшні.

До всіх своїх перерахованих вище переваг Сучасні фотошпалери ще й дуже красиві. Завдяки якісному друку вони володіють чіткістю і реалістичністю картинки, яскравістю фарб, різноманітністю сюжетних ліній.

Ніщо так не розкриває людську сутність, як його житло. Тут він відчуває себе комфортно, тому кожна людина намагається облаштувати свій будинок, спираючись на свої смаки і переваги. Кожна деталь несе на собі відбиток характерних рис і світогляду господаря будинку.

Екстравагантні і неординарні люди вважають за краще оформляти свою квартиру в яскравому і гламурному стилі. Більш спокійні натури обмежуються неокласикою, а ось педанти в інтер’єрі намагаються використовувати найчастіше мінімалізм. І все ж кожна людина по своїй сутності схильний до романтизму і мріє про подорожі на далекі материки і країни, тому полотна на тему географічних карт припадуть до смаку кожному.

Якщо раніше для прикраси бібліотек і робочих кабінетів використовували карти світу, то зараз дизайнери використовують більш вишуканий метод – фотошпалери великої роздільної здатності із зображенням географічних карт. Такими полотнами декорують будь-яке приміщення незалежно від місця його призначення.

Вельми цікаво виглядатимуть полотна із зображеннями карт світу в дитячих кімнатах. Кімнату можна оформити в стилі «маленького мандрівника» або «морської тематики».

У дитячих інтер’єрах без географічних фотошпалер іноді ніяк не можна обійтися. Полотна будуть носити не тільки декораторську функцію, але і будуть служити хорошим пізнавальним посібником з географії.

На кухні або в їдальні також можна застосувати географічні полотна, наприклад, щоб виділити обідню зону від зони приготування їжі. Так ви зможете підкреслити самобутність дизайну, а для додаткового декору можна використовувати рулонні штори або фартух у вигляді карт.

Рада. Цікавий результат можна отримати, якщо прикрасити географічними полотнами ванну кімнату. Якщо вам близький дух морських подорожей і мандрів, спробуйте застосувати в оформленні інтер’єру такий декор.

Насолоджуючись прохолодним душем або ніжачись в гарячій ванні, ви будете споглядати ніжно-блакитні стіни з нанесеним малюнком карти світу. Блакитний колір додасть ванній морський характер і підкреслить Доречність тематичного полотна.

Важливо! Оформлення кімнат складається з багатьох дрібниць, тому ви можете використовувати додатково якісь оригінальні аксесуари у вигляді плавального кола або статуетки кораблів.

Останнім часом географічними полотнами стали прикрашати і офісні будівлі. Зображення карт світу мають ненав’язливий ефект глобальності, масштабності і дозволяють зосередитися і працювати продуктивно цілий день, не відволікаючись на дрібниці.

Фотошпалери з географічними картами гармонійно впишуться в інтер’єр будь-якого приміщення. Вони зможуть стати не тільки стильним декором, але і привнести в повсякденне життя дух авантюризму і романтизму.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *