Вибираємо дитячі фотошпалери з героями мультфільмів

Для діток немає варіанту краще, ніж фотошпалери, що зображують сюжети або персонажів з їх улюблених мультфільмів. Причому такі фотошпалери сподобаються не тільки діткам, а й самим батькам.

Щоб вибрати найкращий варіант, необхідно орієнтуватися в тому, які малюнки можна підібрати відповідно до стилю кімнати і підлогою дитини. Давайте згадаємо улюблені казки і мультфільми і приступимо до вибору.

Коли ваша дитина ще не підріс, немає необхідності вибирати унікальні фотошпалери в дитячу, відповідні його смаку. Для самих маленьких підійдуть казкові фотошпалери або фотошпалери з героями з мультфільмів.

Чому вони так популярні? Це пов’язано з тим, що за рахунок яскравого малюнка такі шпалери зможуть підняти настрій будь-якій дитині. А велика різноманітність варіантів оформлення дозволить вам вибрати такий малюнок, який не тільки припаде до душі малюкові, але і відмінно впишеться в інтер’єр дитячої кімнати.

У цій статті ми вирішили провести огляд тематичних дитячих фотошпалер, які підійдуть для всіх діток, а також окремо для дівчаток і хлопчиків, і розповісти, з чим можна поєднувати такі малюнки.

Оригінальні варіанти

Поспостерігайте за тим, які саме мультфільми найбільше подобаються вашій дитині.

Часто відбувається так, що і хлопчики, і дівчатка люблять дивитися один і той же мультик. А якщо дитина ще зовсім маленький (до 3 років), можете наклеїти в його кімнаті будь-які прикольні фотошпалери з казковими зображеннями.

Пам’ятайте! У такому віці краще підібрати фотошпалери більш ніжних і спокійних відтінків, щоб не тиснути на психіку дитини і не перешкоджати спокійному сну.

В кімнату малюка можна наклеїти фотошпалери ведмедики. Такий малюнок користується великою популярністю у батьків завдяки великому вибору композицій. Наприклад, можна підібрати малюнок з ведмедиками і зірками – він буде налаштовувати малюка на сон.

Фотошпалери таких відтінків будуть поєднуватися з предметами інтер’єру бежевого, ніжно-блакитного, світло-жовтого та інших неяскравих відтінків, але краще не використовувати холодні і занадто тьмяні тони: нехай це буде що-небудь більш життєрадісне.

Для діток постарше можна підібрати фотошпалери Мадагаскар. Цей мультфільм дуже подобається і хлопчикам, і дівчаткам, так що вони напевно зрадіють Вашій задумом.

Виберіть малюнок з зебрами, левом, пінгвінами та іншими персонажами, а також прикрасьте кімнату відповідно до малюнка.

Наприклад, таку кімнату прикрасять іграшки з героями з мультфільмів, шторки або покривала для ліжечка схожою забарвлення. Оскільки сам малюнок буде досить насиченим, меблі краще підібрати нейтральну: не перестарайтеся з яскравими відтінками.

Ще один поширений варіант-фотошпалери Вінні Пух. Але в цьому випадку важливо вгадати, який саме мультфільм про Вінні подобається вашим дітям: вітчизняний або зарубіжний.

У будь-якому випадку такі шпалери вийдуть яскравими і веселими, так що ви зможете підняти настрій своїй дитині.

Завдяки великому вибору сюжетів і композицій кожен з батьків і дітей зможе підібрати фотошпалери з мультфільмами на свій смак. А процес вибору буде не тільки легким, але і дуже захоплюючим, так що беріть свою дитину і вирушайте на пошуки цікавих варіантів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *