Фотошпалери в інтер’єрі

Фотошпалери: минуле і сьогодення

Фото шпалери з минулого запам’яталися перш за все обмеженим вибором з однотипних пейзажів і тонким папером, що складається з безлічі квадратів. Безумовно, Сучасні фотошпалери віддалено нагадують своїх попередників радянських часів, проте нічого спільного з ними не мають. Сьогодні, завдяки інноваціям в друкованих технологіях, все змінилося докорінно. Фотошпалери 21 століття – це якісні настінні покриття з щільних матеріалів з будь-яким зображенням.

Фотошпалери – це саме та деталь, яка допоможе з легкістю створити новий інтер’єр, нічим не схожий на інші. Шпалери із зображеннями в інтер’єрі виглядають шикарно і створюють атмосферу затишку. Незважаючи на свою назву, фотошпалери – це не тільки полотна з фотографіями. Нанести можна абсолютно будь-яке зображення: ілюстрації, векторні малюнки, живопис або арт-графіку. Ви можете замовити абсолютно будь-який сюжет, який сподобається вам і лаконічно доповнить інтер’єр приміщення.

фотошпалери

Безумовно, в даний час кожен може придбати готові фотошпалери в магазині. На жаль, вони мають більше недоліків, ніж переваг. Про це ви можете прочитати в нашій статті.

Сюжети шпалер на замовлення

Ми пропонуємо клієнтам арт шпалери з будь-яким сюжетом на замовлення. Наш каталог шпалер – найбільший з представлених в Росії. Вибір практично не обмежений. Головне, щоб підібране зображення гармонійно вписалося в інтер’єр приміщення, підійшло по стилю і радувало око своїх власників.

Фотошпалери в інтер’єрі творять чудеса. З їх допомогою можна візуально розширити простір, зробити акцентну стіну, освіжити приміщення, створити потрібну атмосферу. Сюжетні шпалери виглядають прекрасно в будь-яких кімнатах. Як правило, сюжет для стіни вибирають в залежності від уподобань, віку і стилю життя господарів будинку. При цьому, не потрібно заклеїти фотошпалерами всю кімнату. Вони призначені для створення акценту в інтер’єрі.

фотошпалери

Основні правила використання фотошпалер в інтер’єрі

Дотримуючись кілька нескладних правил, кожен зможе стати дизайнером власної квартири і створити незвичайний інтер’єр.

отже, правило № 1: Одне приміщення-одні фотошпалери. Виберіть одну стіну для фотошпалер, інші стіни зробіть однотонноми. Таким чином ви зможете надати необхідний ефект за допомогою обраного зображення, при цьому не перевантаживши простір.

Правило № 2: Під фотошпалери вибирайте стіну навпроти вікна або торцеву. Не бажано клеїти шпалери навпроти вікна. Пряме сонячне світло може поміщати сприйняття зображення.

Правило № 3: клеїти фотошпалери необхідно на упорядковані підготовлені стіни.

Правило № 4: Вибираючи малюнок для шпалер, не забувайте про габарити приміщення. Якщо кімната невеликого розміру, вибирайте сюжети розширюють простір, уникайте темних зображень.

Правило № 5: створити затишок в мало освітленій кімнаті допоможуть фотошпалери в теплих тонах.

Правило № 6: У вітальнях, залах і дитячих кімнатах можна використовувати досить яскраві по квіти і неординарні за сюжетом шпалери. У спальні віддайте перевагу більш спокійним і заспокійливим сюжетам.

безумовно, який вибрати сюжет, на яку стіну поклеїти шпалери, на чому розставити акценти в інтер’єрі – вирішувати тільки Вам. Ми постараємося допомогти в створенні затишку вашого будинку і виготовимо будь-які фотошпалери на замовлення. Сподіваємося, виготовлені нами фотошпалери стануть прекрасним фоном вашого життя.