Фотошпалери для кухні – ефектне оформлення стін

Ремонт в квартирі або будинку завжди хвилюючий. Це важка праця і досить сміливе рішення – почати ремонт. Якщо планується грандіозна перестановка, то перенесення стін займе багато часу. Спочатку потрібно все продумати, де і що буде знаходитися. Потрібно виконати всю чорнову роботу правильно, провести проводку для підсвічування, розеток, вимикачів. І вже після таких грандіозних робіт починається не менш важкі, але вже захоплюючі оздоблювальні роботи.

Починаємо продумувати дизайн. В якому кольорі виконати ту чи іншу кімнату? В якому взагалі стилі виконати приміщення? І це теж є відповідальною роботою. Вам доведеться жити в цих стінах до наступного вашого рішення зробити ремонт. Тому дуже важливо, щоб зовнішні роботи були зроблені якісно і зі смаком. Помилок бути не повинно.

Шпалери для кухні

Для кухні потрібно використовувати не тільки красиві і відповідні по стилю і дизайну шпалери. Вони повинні бути ще й якісними, вологостійкими і бажано миються шпалерами. Під час приготування їжі може бути волого, жарко, і неможливо уникнути такого ефекту, як осідання жиру на стінах і меблів Кухні. Також при прийомі їжі може щось опинитися на стіні, особливо якщо у вас маленька дитина, яка (як ви вже повиннізнати) дуже любить брати і кидати все своїми ручками, так би мовити, тактильно знайомиться з навколишнім середовищем. Він ще не зовсім розуміє, що не потрібно так робити, тримаючи повну ложку якоїсь вкусняшки в руці. Тому розглядати паперові та сучасні рідкі шпалери для використання на кухні не варто. Вони швидко втратять свій колір, і їх стан прийде в непридатне. Про миття та чищення таких шпалер не може бути мови.

Тут потрібно вибирати міцні і стійкі шпалери. Сучасне виробництво вінілових шпалер на флізеліновій основі добре підійде у використанні на кухні. Консультанти з продажу шпалер Вам завжди допоможуть і підкажуть, яку текстуру краще вибрати. Тільки не забудьте уточнити, що це будуть шпалери для кухні.

Вибір фотошпалер для кухні

Після того як ви визначилися з матеріалом для фотошпалер, можна приступати до вибору кольору і самого малюнка. Кухня-одна з найголовніших кімнат. Вона є найбільш відвідуваною кімнатою в квартирі. Тут зустрічається вся сім’я для приготування і прийому їжі, для святкування урочистостей. А значить, ця кімната гідна особливої уваги під час ремонту. І потрібно постаратися врахувати смаки всіх членів сім’ї, щоб всім було затишно і тепло.

Оформити всіма улюблену кімнату допоможуть фотошпалери. І до початку поклейки вам потрібно визначитися з місцем розміщення їх на кухні. І вирішите, звичайно, який малюнок ви хотіли б спостерігати у себе на стіні. Це допоможе зонувати приміщення кухні і виділити столову зону.

Якщо ви володар маленької кухні, то розміщення на стіні фотошпалер з малюнком природи або міських вулиць з перспективою візуально збільшить простір вашої кухні. Розширити вузьку кухню може допомогти великий панорамний малюнок природи на всю стіну. І можливо, у вас вийде перемістити вашу кухню під небесні склепіння, щоб поїсти де-небудь «на свіжому повітрі». Там, де в будь-який час року і незалежно від погоди за вікном пануватиме приємний і теплий настрій.

А якщо хочете, можна замінити використання всім приїлася керамічної плитки на робочій стіні: прикрасити так званий фартух кухні вподобаними фотошпалерами. Якщо хочете, то встановіть поверх фотошпалер загартоване прозоре скло, яке збереже від забруднень і пошкоджень обраний вами малюнок.

Наше сучасне обладнання і технології допоможуть у вирішенні ваших завдань і втіленні уявлень. Ми можемо нанести на шпалери будь-який сюжет, будь-яке вподобане вам фото за вашими розмірами. Цифровий друк допоможе максимально реалістично підкреслити всі деталі вашого знімка, передати всі кольори і відтінки малюнка. Можливо, це фото буде зроблено вашими руками і зможе нести за собою якісь теплі спогади. Або просто будь-який інший сподобалася вам малюнок з каталогу. Головне-обумовити якість зображення і самої основи малюнка.

Створюйте самі настрій вашій кухні, і тоді буде неважливо, яка погода за вікном. Гості приходять у ваш будинок, будуть радувати господарів своїми захопленими поглядами. Вам буде приємно проводити час за чашкою гарячого чаю або міцної кави, за прийомом їжі та обговореннями сімейних питань. І нехай на такій теплій і затишній кухні всі складні питання будуть вирішені.